Sörmeccs Németh Anti vezetésével

Sörmeccs kerül megrendezésre január 27-én a budapesti Kupak és Dugóban. A párbaj érdekessége, hogy a Hedonnal mérkőzünk meg, ahol szintén Németh Anti a sörfőzőmester. Egy játékot is hirdetünk nektek, amely során egy 12 darabos MONYO sörválogatást nyerhettek. Részletek a cikk alján.

Ha érdekelnek a kisüzemi főzdék kulissza titkai, vagy szívesen kóstolnál a kraft főzés emblematikus alakjával, Németh Antallal, akkor gyere el és megtudhatod melyik sör miképp készül, és első kézből értesülhetsz a hazai sörforradalom fejleményeiről. Anti arról is mesélni fog az este folyamán, hogy milyen szempontokat vesz figyelembe, amikor a MONYO-nak, illetve mi alapján alkot, amikor a Hedonnak tervezi a söröket.

Katalin cárnő, a Boris nagy kihívója | Sörmeccs Németh Antal vezetésével | Fotó: Hedon
Katalin cárnő, a Boris nagy kihívója | Sörmeccs Németh Antal vezetésével | Fotó: Hedon

A sörsornál egy könnyű búzával kezdünk, majd eljutunk a pilsenin és az amerikai komlós ale-eken (APA, IPA) át a komoly, erős belgákhoz és stoutokhoz.

Kategóriasor (Hedon vs. MONYO Brewing Co.):
Helmut vs. Schatzi (Hefeweizen/búza)
Balatonvilágosi vs. Culáger (Pilseni)
Charlie Firpo vs. American Beauty (American Pale Ale)
Credo vs. Flying Rabbit (India Pale Ale)
Kaméleon vs. Black Alligator (Strong Saison)
Katalin Cárnő vs. Boris The Blade (Russian Imperial Stout)

Részvételi szándékodat az eseményre való jelentkezéssel, vagy a Kupak és Dugó elérhetőségeinken történő jelzéssel véglegesítheted. Mivel az üzlet befogadó képessége korlátozott, a jelentkezéseket érkezési sorrendben rögzítik. Reméljük, hogy minél többen jelentkeztek az eseményre.

MONYO sörsor | Sörmeccs Németh Anti vezetésével | Fotó: MONYO Brewing Co.
MONYO sörsor | Sörmeccs Németh Anti vezetésével | Fotó: MONYO Brewing Co.

A kóstolón való részvétel díja 4500 Ft, mely tartalmazza a sörkóstolót és a felszolgált falatkákat. Amennyiben az esemény után vásárolsz is, a számla végösszegéből 10%-os kedvezményt biztosítanak. S most jöjjön a játék.

Játék!

A játék lényege, hogy válassz egy párt (többet is lehet) a fent felsorolt sörökből és írd le kommentben ide a poszt alá, hogy neked melyik ízlett jobban.

Például: Credo vs. Flying Rabbit (IPA) – Flying Rabbit (IPA)

A kommenteket január 25. (szerda) este 20:00 óráig várjuk. A nyeremény egy 12 darabos MONYO Brewing Co. sörválogatás. A nyertest Facebook üzenetben értesítjük. A sorsolás a random.org honlap segítségével fog történni. Sok sikert, játékra fel!

UPDATE : A Játékot Tolmayer Ferenc nyerte, gratulálunk! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Cheers, 
MONYO Brew Crew

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.