Repült a nyuszi! – Eredményhirdetés

“Repül a nyuszi” néven múlt hét szerdán hirdettünk egy nyereményjátékot, amelyben azt kértük tőletek, hogy a Flying Rabbit sörünkről készítsetek minél több frappáns képet. Ebben a cikkben bemutatjuk a nevezettek képeit, illetve a bejegyzés végén kiderül, hogy ki nyerte a kóstolóval egybekötött főzdelátogatást, a 12 üveg repülő nyuszit, illetve a Rabbit-es pólót!

Lássuk hát a képeket egyesével (nem tetszés szerinti sorrendben), néhol egy-egy kommenttel kiegészítve.

1. bvigh – A kockásfülű

Bvigh az egyik kedvenc magyar Instagram fotósunk, elég ha megnézitek a képeit és tudni fogjátok, hogy miről beszélünk (ha eddig esetleg még nem ismertétek). Most is nagyon kitett magáért, ő is a húsvét tematikát választotta, amit sokak gyerekkori kedvencével a Kockásfülű nyúllal egészített ki. “A kockásfülű nyúl különleges tulajdonságokkal felruházott hős: a nevét hosszú füleiről kapta, amelyeket összecsavarva propellernek használ és így repülni is tud.” Mit is mondhatnánk? Remek asszociáció!

2. Dani – Diving Rabbit

A Flying Rabbit után itt a Diving Rabbit! Danitól kaptuk a képet, aki a Green Aqua-ban dolgozik. Valószínűleg emlékeztek rá, volt egy kollab főzetünk korábban a RothBeer-rel, ez volt az ország első osztrigás stout-ja, a Blue Oyster. Ekkor kerestük meg őket, hogy szeretnénk néhány promó fotót készíteni a sörről, amelyet egy akváriumba helyeztünk. A srácok pedig maximálisan támogatták a beteg ötletünket, amit ezúton is köszönünk. Daninak köszönhetően most már azt is tudjuk, hogy a nyuszink úszni is tud, fuck yeah! (Ha bármilyen akvarisztikai eszközre vagy tanácsra van szükségetek, keressétek őket, igazi profik!)

3. Pimasz – A nyúlember

Laci küldte nekünk a következő alkotást. A Rabbit-es hordót feltehetőleg a közeli Szakkörből, a kedvenc kecskeméti sörözőnkből (itt írtunk is róla részletesebben) szerezte Attila, vagy Bea segítségével. Ügyes! A megvalósítás is teljesen dicsérendő, a szemüveg, a fülek, a szárnyak. Laci, mint egy óriás nyúl kiemelkedik az éjszakából repülésre készen. (néhány üveg elfogyasztása után egyébként ez teljesen reális.)

4. csikai13 – Az élőszereplős

A post shared by Csikai Bence (@csikai13) on

A következő képet Bence “küldte” nekünk. Feltehetőleg a család egyik kedvencét kapta lencsevégre. Reméljük Bence hamarosan megnyugtat minket, hogy az a sütéshez alkalmas eszköz ott a nyuszi alatt, illetve kép szélén található fahasábok csupán csak a véletlen műve, és a nyulunkat nem a társa “leöblítésére” használta, köszi!

5. Balázs – A Kisvakond és a kis nyuszi

A kockásfülű nyúl után egy újabb retro darab. A Kisvakond című csehszlovák televíziós rajzfilmsorozat kultikus főhősei társaságába került a kedvenc rágcsálónk. Mit is mondhatnánk? Soha rosszabb társaságot. Köszönjük Balázsnak a képet!

6. K. Zita – A médiasztár

“Repülés saját nyúllal bemutatva. A produkcióról videofelvétel is készült. A nyúl jól van, élvezte a szereplést.” Olvastuk Zita falán a megnyugtató üzenetet. Nyúl a nyúlban, ez már “Rabception”. Köszönjük a képet!

7. M. László – Rabbit in (attr)action

Lacitól kaptuk az alábbi nagyon kreatív folyamatábrát. Az indulástól a landolásig. Köszönjük a képet!

8. S. Zoltán – “Minnyá’ repül”

Nyuszi | MONYO Brewing Co.

Zoli egyenesen a gyűjteményéből vett ki egy féltve őrzött címkét, hogy a pályázaton indulhasson. “Halkan jegyzem meg: orrnehéz lett. További fejlesztésre szorul.” – teszi hozzá rögtön. Sok sikert kívánunk a tuninghoz, illetve legalább van indok egy újabb Flying Rabbit elfogyasztásához.

9. Z. Kristóf – Hiperűrrepülés

Amikor indul a Millenium Falcon

10. B. G. Péter – Nyuszi ül a fűben (csak k*rva hideg van…)

Nyuszi | MONYO Brewing Co.

Az áprilisi tél Petit is megihlette. Legalább gyorsabban hűl a sör. Köszi a képet!

11. robagkovacs – A nyuszi és a kákics.

#monyobrewing #monyo #easter #repulanyuszi #kákics #kutyatej #vakarékmindegyikbőtízmarék #creepy

A post shared by Gábor Kovács (@robagkovacs) on

…és ide már nem sikerült semmilyen frappáns dolgot írni. A lényeg: pongyola pitypang!

Nyertes!

Végezetül pedig jöjjön a nyertes, vagyis nyertesek kihirdetése. Sok gondolkodás után végül úgy döntöttünk, hogy két nyertest hirdetünk (nagyon nehéz volt a döntés, tényleg!). Az első nyertesnél olyan szempontokat vettünk figyelembe, mint a fotó minősége, a kellékek, a fény és a kivitelezés. Ennek a kategóriának győztese nálunk egyértelműen bvigh “kockásfülű” képe lett, ezúton is gratulálunk!

A második győztesnél pedig inkább az ötletet értékeltük, mint a profi kivitelezést. Esélyt adva olyanoknak is, akiknek esetleg nincs profi technikájuk, de kitaláltak egy jó koncepciót. Ebben pedig Zoli szó szerint “repülő” nyula lett a győztes, szintén gratulálunk!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, nagyon színvonalas (és vicces) alkotásokat kaptunk, nagyok vagytok! Aki pedig most nem nyert, ne búsuljon, mert hamarosan újabb játékkal jelentkezünk! Cheers, csupikák!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, ezzel is segítve a munkánkat. Köszi!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.