Négy MONYO-s BPBW program a hétvégi Tasting Session elé

Már két napja tart Magyarország és egyben Budapest első nemzetközi sörfesztiválja a BPBW – Beer Week in Budapest. Brutál mennyiségű program közül lehet válogatni, ezért most összegyűjtöttünk néhányat, ahol mi is érintettek vagyunk valamilyen formában. Lássuk a listát.

1., Tap Takeover és BPBW 2018 Sörbemutató –  Május 22. 16:00 @ Élesztőház

Az Élesztőben mutatkozik be az első Budapest Beer Week hivatalos söre, amelyet 14 magyar sörfőzde közösen alkotott meg. Egy nagyon izgalmas sör készült a Reketye Brewing Co. üstjében, New England IPA és a West Coast IPA közé lehet belőni nagyjából az ízvilágot. A recept alapját Rebák Tibi rakta össze. Ezen kívül a hétvégi Tasting Session-ön szereplő 14 magyar főzde sörei lesznek elérhetőek a csapokon.

2., BPBW Beer Week in Budapest feat Beerganika pop-up dinner – Május 22. 19:00 @ Borganika

Beerganika 5 fogásos pop-up sörvacsora a BPBW – Beer Week in Budapest programsorozat keretében. Ahogy a szervezők fogalmaznak, királyi szezonális menüt állítottak össze a királyi kisüzemi sörökhöz. Hibátlan párosítások, egy hatalmas lakoma, csak szezonális, helyi alapanyagokból és sör, sör, sör amíg bírjuk. Tőlünk a We Don’t Like Pepperazzis., rózsaborsos Extra Milk Stout-ot válogatták be a srácok, ami mellé rozé kacsamellet fognak eperrel szervírozni. Kíváncsiak vagyunk nagyon!

3., Jó sört főzni már nem elég? Kisüzemi sörmarketing. – Május 23. 19:00 @ Ogre Bácsi

Prischetzky Botond brand managerünk fog előadást tartani az Ogre Bácsi Söregyetem keretében a márkaépítés fontosságáról a kisüzemi sörök világában. Ha érdekel, hogy a MONYO-nál hogy épül fel a kommunikációnk, vagy éppen a megjelenésünk akkor csatlakozz nyugodtan. Az előadás mindenki számára ingyenes.

4., BPBW Meet the Brewer La Pirata + Edge Brewing (CAT) – Május 24. 17:00 @ MONYO Tap House

A régi barcelonai cimboráink végre személyesen is ellátogatnak Budapestre. A második Kraft feszten már elhoztuk a söreiket nektek, de most személyesen érkezik a két sörfőzőmester is, Aran (La Pirata) és Riley (Edge Brewing). A tíz csapon fele-fele arányban osztozkodnak majd a főzdék. Sikerült igazán új és menő sörökre is rátennünk a mancsunk, mint például a La Pirata kollab Imperial Stout-ját, amit a holland Brouwerij Kees! főzdével közösen főztek. Sörlistát az esemény leírásában találtok.

Reméljük, hogy találkozunk valamelyik helyszínen! Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg valamelyik közösségi oldaladon, ezzel is segítve a munkánkat. Köszi!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.