Három MONYO-s program februárra!

Februárra három MONYO-s programot ajánlunk nektek. Minden hétvégére jut egy esemény, s még csak február van! Cikkünkben ezeket fogjuk most röviden bemutatni nektek. Lesz sok hambi, bor és még Dunaújvárosba is ellátogatunk.

1. Zing sörest a Nádorban (Február 4., @ Zing Nádor)

Ha szereted a Zing bureszt és leöblítenéd egy jó MONYO sörrel, akkor van egy jó hírünk! Február 4-én, szombaton, ha ellátogatsz a Nádor utca 17. alatt található Zing-be és kitalálod a sörkóstolón, hogy melyik sörünket iszod, akkor mindenkit meghívnak az első kör sörre a társaságotokból! Reméljük a gyakorlott fogyasztóinknak ez rutinfeladat lesz.

Zing wagyu hamburger egy jó invisible bikini kézművés sörrel #zing #monyobrewing #foodporn #livingthehighlife

A photo posted by Norbert Szabó (@__kicsi__) on

Ráadásul a brutál finom Wagyu burger egész februárban elérhető, ami mellé (ahogy a képen is) az Invisible Bikini brown porter-ünk például kitűnő választás. Nézzetek be, megéri!

2. Borjour Magnum, 2017 (Február 11., @ Millenáris)

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy egyetlen sörfőzdeként részt vehetünk az év legnagyobb borkóstolóján, ahol több mint 200 borászat lesz mellettünk. S ha már így alakult, akkor nyilván ide időzítettünk egy nagybetűs PREMIER-t! Többet egyelőre nem árulunk el, de arról a sörről (?) van szó, amit parafa dugóval zártunk. Jövő héten indul a kampány, már csak pár nap és minden kiderül.

A Borjour Magnum-ra valami nagy dologgal készülünk! Fotó: Borjour.hu | Három MONYO-s program februárra!
A Borjour Magnum-ra valami nagy dologgal készülünk! Fotó: Borjour.hu | Három MONYO-s program februárra!

A borkedvelők egy része már jártas a minőségi italok kiválasztásában, kóstolásában. Kifinomult orruk van az aromákhoz, ízekhez, ezért meglepő és érdekes asszociációkat szoktunk tőlük kapni egy-egy sörünkről. Rendkívül jó érzés, amikor előttünk kóstolják meg az adott italt és rácsodálkoznak, hogy ezt eddig miért nem ismerték. Higgyétek el, egyre több ember fog átállni a “sötét oldalra”.

3. MONYO Csapfoglalás (Február 17., @ Kultúr)

Február második felében pedig Dunaújvárosba látogatunk, ahol a frissen nyitott Kultúr Kézműves Söröző vendégei leszünk egy estére. Mind a hét csapot elfoglaljuk, s közben sztorizgatunk az indulásról, a söreink történetéről, illetve mindenről, ami sörrel, vagy a MONYO-val kapcsolatos. Mindig nagy öröm számunkra, amikor azt látjuk, hogy vidéken is terjed a kraft. Dunaújvárossal az ország egy újabb városát sikerült meghódítani. Azt tapasztaljuk, hogy míg Budapesten a csapfoglalások jelentősége, exkluzivitása egy kicsit megcsappant – köszönhetően annak, hogy gyakorlatilag minden hétre jut egy -, addig vidéken hatalmas érdeklődés és igény van az ilyen találkozókra, aminek nagyon örülünk.

Február 17-én mind a hét csapról MONYO sör lesz. | Fotó: Kultúr Facebook oldal | Három MONYO-s program februárra!

Amennyiben újabb programokkal bővül a februárunk, akkor természetesen frissítjük a cikket. Reméljük sokatokkal találkozunk valamelyik eseményen, várunk titeket!

Cheers,
MONYO Brew Crew

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.