Fontos partneri együttműködés a Bortársasággal!

Fontos partneri együttműködést kötöttünk a Bortársasággal. Egyedüli magyar kisüzemi sörfőzdeként bekerültünk a Bortársaság nagykereskedelmi árlistájára.

A Bortársaság napjainkban egy olyan fogalommá vált, amely megkerülhetetlen része a hazai borgasztronómiának. Viszont azt lehet csak kevesebben tudják, hogy az igazán népszerű borboltokon kívül nagykereskedelemmel is foglalkoznak. A nagykereskedelmi csapatuk éttermek, szállodák, borboltok borválasztékának a kialakításával foglalkozik. Ez a kategória bővült most általunk kraft sörrel.

Miért remek hír ez nekünk, illetve nektek?

A BT hosszú évek alatt gondosan és precízen felépített logisztikai és értékesítési rendszere által lehetőségünk nyílik számos új vidéki és budapesti étterembe és vendéglátóhelyre bekerülni. Idáig az egyik legnagyobb problémánk a vidék ellátása volt kraft sörökkel. Remélhetőleg ez most megoldódott, és a közös együttműködésnek hála egyre szélesebb réteghez juthat el a sörforradalom híre.

A Bortársaság sztori

A Bortársaság 25 éve kezdte a misszióját, az induláskor mindössze csak néhány kistermelő borával. Az azóta eltelt több mint két évtizedben pedig óriási fejlődésen mentek keresztül. De a lényeg most is ugyanaz: jó borok és hiteles borászok. Napjainkban 700 bor, 70 párlat, 150 kolléga, 21 borbolt és rengeteg jó sztori jellemzi őket.

Kisüzemi sörrel 2015-ben kezdtek el foglalkozni. Kezdetben csak néhány márkával és típussal indultak el a boltokban, de napjainkban már 52 fajta sör közül válogathatnak a vásárlók a BT üzleteiben és a webshopukban. Ebből a tendenciából is látszik, hogy a borkedvelő közösség is nyitott a minőségi sörfogyasztásra.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Bortársaság csapata minket talált megfelelőnek erre az együttműködésre. Igyekszünk meghálálni a bizalmat. Reméljük, hogy számtalan új budapesti és vidéki vendéglátóegységben találkozhattok majd a söreinkkel.

Köszönjük!

Közös kóstoló a Főzdeparkban | Fotó: MONYO Brewing Co. | Bortársaság
Közös kóstoló a Főzdeparkban | Fotó: MONYO Brewing Co.

Amennyiben vendéglátóhellyel rendelkezel és tartanál MONYO Brewing söröket a Bortársaság által, akkor katt ide.

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.