Edison & MONYO Brewing Co.

Csapfogi az Edisonban, kóstold meg az új Schatzi-t!

Február 24-én (szombaton) elfoglalunk négy csapot az Edison Bar & Ink.-ben, gyere el és kóstold meg az új Schatzit, az első hordó ingyen lesz!

A Knuckle Up tetoválócsapat kicsivel több mint egy éve nyitott egy kocsmát a Jókai utcában. Egy fantasztikus atmoszférájú kis helyről van szó,  amelynek a földszinti részén 8 csapról folynak a kraft sörök, amíg a fenti galérián a tetoválóművészek varrják a vendégeket. Meghívtak minket egy csapfogira, mi pedig azonnal igent mondtunk rá. Ezt a helyet nektek is ki kell próbálnotok.

További érdekesség, hogy a Knuckle Up csapata tervezte a HaraPunk-os srácok megújult arculatát. Szerintünk fain lett!

Edison Bar & INK x MONYO Brewing Co. csapfoglalás

S akkor lássuk, hogy melyik söröket visszük szombaton az Edison-ba:

  1. (ÚJ) Schatzi – Hefeweizen -6,1% vol. (az első hordót ingyen csapoljuk!)
  2. Black Alligator – Imperial Black Saison – 9% vol.
  3. Dead Rabbit – West Coast Style Double IPA – 9,5% vol.
  4. WHT IPA – White IPA – 6,1% vol.

Felhívnánk a figyelmetek, hogy az első hordó Schatzi-t ingyen csapoljuk. De, ami igazán érdekes, hogy egy merőben más Schatzi-t tudtok majd kóstolni az eseményen.

Ugyanis megújult a klasszikus bajor búzasörünk. Vannak sörtípusok, ahol az élesztőre különösen nagy szerep hárul, természetesen azon túl, hogy leerjeszti az adott sörlét. Egyes stílusoknál elvárt ízt, aromát, profilt ad az elkészült sörnek, így van ez a búzasöröknél is. Az eddigiekkel ellentétben a mostani Schatzi a White Labs folyékony élesztőjével készült és sikerült szintet ugrania ennek köszönhetően.

A ráncfelvarrást követően szinte kiugrik a banános-szegfűszeges aroma az üvegből, friss és vibráló, ég és föld a különbség egy porélesztős búzához képest. A jó hír, hogy ezentúl mindig ezzel az élesztővel fog készülni.

Gyere el az eseményre és győződj meg róla személyesen te is!

Hozzászólások

hozzászólás érkezett a bejegyzéshez.